OnlineFoto az Ön weboldalán

2005. augusztus 25.-től folyamatosan lehetőséget biztosítunk minden regisztrált üzlet részére, hogy egy tetszőlegesen kiválasztott névvel, saját bemutatkozó weboldalt hozzon létre egyedi megjelenéssel, amely az uzletneve.onlinefoto.hu aldomain néven lesz elérhető. A három képrendelő program erről az aloldalról is közvetlenül indítható, ezzel nincs szükség a város és üzlet előválasztásra, mert a választott aldomain alapján a rendszer már előre azonosítja az üzletet.

Az ehhez szükséges html oldalak elkészítése a Partner feladata.
Miután elkészítette oldalának megjelenését, beépítjük rendszerünkbe és aktiváljuk az igényelt aldomaint.


Példa az egyedi megjelenésre:

http://fotoland.onlinefoto.hu
http://emkefoto.onlinefoto.hu

http://fotozone.onlinefoto.hu

Amennyiben már rendelkezik saját weboldallal (www.uzletneve.hu), akkor szintén lehetőséget biztosítunk, hogy az OnlineFoto képfeltöltő programjait saját weboldaláról meghívhassa, azaz a digitális fotókidolgozást saját szolgáltatásaként tüntesse fel. Ebben az esetben is egyedi megjelenés tudunk biztosítani képkidolgozás oldalának. Az ehhez szükséges (Pl: foto.uzletneve.hu) aldomain regisztrációs ügyintézése a Partner feladata, az általunk megjelölt domain regisztrátornál.
A megjelenéshez itt is szükségünk van legalább egy html oldalra, mely az oldal megjelenését tartalmazza.

Példa az egyedi megjelenésre, saját weboldal esetén:

http://foto.fotoland.hu

http://foto.computrans.hu

http://foto.kreativfotohaz.hu

A vásárlói regisztrációs adatbázis mindegyik esetben azonos, azaz, ha valamely megrendelő regisztrálja magát az OnlineFoto.hu oldal alatt, az a regisztrációs adataival beléphet bármely http://foto.uzletnev.hu oldalon, és bármely http://uzletnev.onlinefoto.hu oldalon is.


Az aldomain aktiválásának, illetve a html oldalak beillesztésének egyszeri díja 10.000,- Ft + 25% ÁFA.

Amennyiben igénybe szeretné venni a szolgáltatást vagy bármilyen kérdése van a témával kapcsolatban, kérjük, írjon a techsupport@onlinefoto.hu e-mail címe.