Üzlet adatainak módosítása

Belépés után az Adatmódosítás menüpontra klikkelve tudja a regisztráció során megadott adatait módosítani a kiválasztott labor kivételével.

Kérjük, hogy az Üzlet neve mezőbe olyan megnevezést írjon be, amely egyértelműen azonosítja az Ön üzletét a Vásárlói számára, azaz ne a cége nevét, ne az egyéni vállalkozói nevét adja meg, mert ez egy Megrendelő számára nem ad elegendő információt az Ön üzletének kiválasztásához.

Azok a fotós Partnereink, akik csak a közvetlen képfeltöltés veszik igénybe és nem jelennek meg publikus üzletként, az "Üzlet neve" mezőbe a számlázási nevüket írják be.

Publikus üzlet:

Publikus üzlet jelző

Ezt a jelzőt csak azok a Partnereink pipálják be, akik rendelkeznek üzlettel, foglalkoznak képkidolgozás vállalással a lakosság felé, és meg kívánnak jelenni az OnlineFoto rendszerében, mint üzlet, mint átvevőhely.
Azok a fotós Partnereink, akik csak és kizárólag a fotólabor felé történő közvetlen képfeltöltés kívánják igénybe venni, vegyék ki ezt a jelzőt a mezőből.

Nyitvatartás:

Nyitvatartás

Üzletének nyitvatartásakor kérjük, a fenti ábrán látható formát használják az egységes megjelenés miatt az időpontok megjelölésére. Amennyiben valamelyik nap üzlete nincs nyitva, a mezőbe a zárva szöveget írja be.

További információk:

» Saját árlista készítése
» Beérkezett rendelések
» Üzlet saját fotórendelésének feltöltése