Beérkezett rendelések

Bejelentkezés után megtekintheti az Ön üzletéhez beérkezett rendeléseket. Ehhez klikkeljen a Megrendeléseinek listája menüpontra.

Megrendelések listája

A lista első oszlopában a rendelés sorszámát láthatja. Minden Vásárló a visszaigazolásban ezt a megrendelésszámot látja, így amikor kapcsolatba lép Önnel vagy az üzletével, erre a sorszámra fog hivatkozni!
A táblázat második oszlopában láthatja a megrendelő nevét vastagított betűvel. Ha erre ráklikkel, a lista a kijelölt megrendelőre lesz szűrve, csak az ő rendeléseit mutatja.
A megrendelés dátuma és összege mellett jobb oldalon egy kis papír ábrát láthat. Ha erre ráklikkel, egy felugró ablakban olvashatja el a rendelés minden adatát, ide értve a feltöltött könyvtárak és képek listáját.

FigyelmeztetésWindows XP felhasználóknak!

Az ikonra klikkelve elképzelhető, hogy nem jelenik meg az ablak. A Windows XP legújabb frissítésében (Service Pack 2) ugyanis az Internet Explorer böngésző tiltja ezeknek a felugró ablakoknak a működését. Amennyiben ezt tapasztalja, klikkeljen a böngésző címsora alatt megjelent sárga információs sávra és klikkeljen a Webhely előugró ablakainak állandó engedélyezése menüpontra:

Blokkolt előugró ablak engedélyezése Internet Explorer 6-ban

További információk:

» Adatmódosítás
» Saját árlista készítése
» Üzlet saját fotórendelésének feltöltése