Üzlet regisztrációja

Amennyiben viszonteladó üzletként szeretne regisztrálni, kérjük, látogasson el üzlet regisztrációs oldalunkra.

Itt első lépésként válassza ki, az OnlineFoto szerződött laborjai közül Ön melyikben kívánja az üzletének érkezett rendeléseket elkészítettni:

Labor kiválasztása

Ezt követően adja meg üzletének adatait:

Üzlet adatai

Kérjük, hogy az Üzlet neve mezőbe olyan megnevezést írjon be, amely egyértelműen azonosítja az Ön üzletét a Vásárlói számára, azaz ne a cége nevét, ne az egyéni vállalkozói nevét adja meg, mert ez egy Megrendelő számára nem ad elegendő információt az Ön üzletének kiválasztásához. Az üzlet neve első betűjeként nem engedélyezett különböző karakterek használata (", !, ', stb..), ezzel is befolyásolva az üzletek abc sorrendjét. Az ilyen üzletneveket módosítjuk.

Azok a fotós Partnereink, akik csak a közvetlen képfeltöltés veszik igénybe és nem jelennek meg publikus üzletként, az "Üzlet neve" mezőbe a számlázási nevüket írják be.

Belépési adatok:

Belépési adatok 

Kérjük, ügyeljen arra, hogy e-mail címét helyesen gépelje be. Amennyiben hibásan írja be e-mail címét, nem fog értesítést kapni regisztrációja engedélyezéséről, valamint az üzletének feladot megrendelésekről.

Jelszava megválasztásánál lehetőleg kerülje a rövid, egyszerű szavakat. Biztonságos belépése érdekében kérjük használjon vegyesen kis- és nagybetűket, valamint számokat és lehetőség szerint kerülje a magyar ékezetes betűket, a speciális karaktereket, valamint az y és z betűket. Jelszavát az oldal kitakarja, ezért az ellenőrzéshez kétszer egymás után kell beírni. Amennyiben a két beírt jelszó nem egyezik meg, rendszerünk figyelmeztetni fogja és nem fogadja el a regisztrációt a hiba kijavításáig!

 Figyelem FIGYELEM!

Amennyiben jelszavát nem kellő körültekintéssel választja meg és illetéktelenek megtudják vagy kitalálják, be tudnak lépni adminisztrációs felületére, ott árakat és egyéb adatokat tudnak módosítani üzletével kapcsolatban!

Publikus üzlet:

Publikus üzlet jelző

Ezt a jelzőt csak azok a Partnereink pipálják be, akik rendelkeznek üzlettel, foglalkoznak képkidolgozás vállalással a lakosság felé, és meg kívánnak jelenni az OnlineFoto rendszerében, mint üzlet, mint átvevőhely.
Azok a fotós Partnereink, akik csak és kizárólag a fotólabor felé történő közvetlen képfeltöltés kívánják igénybe venni, vegyék ki ezt a jelzőt a mezőből.

Nyitvatartás:

Nyitvatartás

Üzletének nyitvatartásakor kérjük, a fenti ábrán látható formát használják az egységes megjelenés miatt az időpontok megjelölésére. Amennyiben valamelyik nap üzlete nincs nyitva, a mezőbe a zárva szöveget írja be.

Árak:

Üzlet árai

Amennyiben a kiválasztott labor engedélyezte a hozzá regisztráló üzletek számára egyedi árlista kialakítását, ezekben a mezőkben adhatja meg az Ön által alkalmazott fogyasztói árakat. Itt alapértelmezésben a labor által megadott javasolt fogyasztói árakat láthatja. Kérjük, hogy a módosítás tekintetében érdeklődjön a kiválasztott labornál.

Adatainak mentéséhez klikkeljen a Regisztráció gombra.

Ekkor minden adatát elküldi a rendszer a kiválasztott labornak. Amíg a labor nem engedélyezi Önnek a használatot, üzlete nem jelenik meg az OnlineFoto oldalain!
Az engedélyezésről a regisztráció során megadott e-mail címére kap visszajelzést.
Ezután a http://partner.onlinefoto.hu/ címen tud belépni adminisztrációs felületére, ahol módosíthatja adatait, megtekintheti beérkezett rendeléseit, valamint közvetlen feltöltheti az üzletébe beérkezett fotórendeléseket.

További információk:

» Üzletek adminisztrációs felülete
» Üzlet saját fotórendeléseinek feltöltése
» Az OnlineFoto szolgáltatás beépítése saját weboldalára